You & I (E-session)E-session

“You & I”

What is an E-session? Du har säker sätt bröllopsbloggarna och brudmagasinen med sköna professionella avslappnade parbilder i fint ljus. Det kallas för E-session (engagement photography). Men först och främst är det en chans för fotografen att fånga två förälskade människor som vill dela det med världen. Eller bara för sig själv. Det är även en bra chans att testa att bli fotograferade för första gången med mig bakom kameran och för att bli mer avslappnade på bröllopsdagen. Bilderna tar vi antingen dagen innan bröllopet om jag rest en bit. Finns möjlighet att fotografera långt innan så kan bilderna användas till tex “Save-the-date” kort eller hemsida mm.

En Du & Jag-fotografering behöver inte vara en del av en bröllopsfotografering. Ni kanske redan är gifta eller inte har tanke på det steget än utan bara vill ha fina bilder på er tillsammans.

10 images are included in an album (19 x 19 cm) + low res images.

The price for a “You & I” session is 4000 SEK + milage and delivery costs. You can choose to complete your order with a larger album or adding prints.