Testamonials

“Alltså Mickael…vilka helt otroligt fina bilder!!! Du har fångat exakt den där känslan vi så gärna ville fånga och bevara, samtidigt som du totalt har överträffat våra förväntningar. Allvarsamt, lekfullt, kärleksfull och glädjefyllt. Det finns en nerv i bilderna och i miljöerna, samtidigt som allt känns så avdramatiserat och självklart. Vi är helt blown away.

Stort tack för att du ville föreviga vår dag. Det enda vi kan ångra såhär i efterhand var att du inte var med oss hela kvällen.”

– Emelie & Christian, Helsingborg Sweden

“Världens bästa fotograf! Ett hjärtligt tack för ditt fantastiska arbete, vi är underbart nöjda och glada – vilket minne!!! “

– Anna, Pelle & Milou, Brentwood Kalifornien, USA

“Vi slängde oss till teven och har nu tittat två gånger, fantastiskt! Tårarna rinner och vi är så berörda. Tack snälla för ditt jobb, du är verkligen så jävla duktig och vi är så glada att du var med på vår dag!
Stor kram till dig från oss !”

– Lotta & Patrik, Örebro Sweden

“We are endlessly thankful to you for creating a work of art that will remain with us forever. Your images have captured the essence, life and feeling of our wedding, just as we hoped!”

– Caroline & Michael, London, UK

“Tack för i somras! Det var en helt fantastisk dag, underbara foto som vi kommer titta på igen och igen … för alltid.”

– Aurora & Pavlos, Helsingborg, Sweden