Print

Something nice for the wall

Det finns en del olika val att göra när det handlar om förstoringar. Det finns inget rätt eller fel utan det handlar om en smaksak. Aningen den klassiska tavlan som ni ramar in. Printad på glossy-papper eller exklusivt Fine Art papper. Eller den populära Canvas-tavlan. Andra val kan vara print på plexiglas, metall eller tom fototapet. Hör med mig om råd och pris.

Fine Art Print

Den mest klassiska förstoringen är ett printat foto som ni ramar in. Pappret kan vara vanligt glossy-papper eller det mer exklusiva Fine Art pappret med matt känsla. Printarna kan vara så stora som 400×590 mm.

Canvas

För lite större förstoringar är Canvas ett bra alternativ. Valfritt format. Ni kan välja mellan lite tunnare ram och en lite kraftigare. Här behövs inga ramar utan bilden kläs runt om ramen.

Plexiglas

Precis som canvas kan man göra Plexiglaset i valfritt format. Med lite mindre format och tjock glas så kan den stå för sig själv. Om ni vill hänga upp den på väggen så görs det med distanser för att komma ut en bit. Valfritt är om ni tex vill ha ljus bakom. Tjockleken på glaset avgör priset.